Collegeprogramma 2018-2022

Met trots presenteert de gemeente Waalwijk het coalitieakkoord 2018-2022 "Samen Duurzaam Vooruit". Transparant, leesbaar en inzichtelijk voor raadsleden maar ook voor inwoners en andere belangstellenden.

Vele maatschappelijke organisaties, vanuit het hele land, hebben suggesties aangeleverd voor het coalitieprogramma. In het totaal maar liefst 63 organisaties. Deze aanbevelingen hebben we bij onze afweging betrokken. Daarbij hebben wij in het bijzonder aandacht besteed aan de inbreng van Waalwijkse organisaties.

Wij hebben geprobeerd om op basis van de huidige informatie te komen tot een goede aanzet voor een sluitend financieel meerjarenperspectief. Niet alles is nog duidelijk. In de begroting van 2019 wordt dit verder uitgewerkt. Voor zover er in de begroting afwijkingen ontstaan ten opzichte van het nu geschetste beeld, zal het college deze expliciet zichtbaar maken voor de raad.

Onder "Meer" vindt u het Collegeprogramma in PDF format.

Waalwijk, 9 mei 2018

LokaalBelang: VVD: Groenlinksaf: CDA:
Hans Brekelmans Ronald Bakker Dilek Odabasi Ruud Spohr
John van den Hoven Frank Spierings Sjors Slaats Josien Paulides
Jan van Dinther      

Afbeeldingsresultaat voor lokaal belang waalwijk    VVD Logo     GroenLinksaf Waalwijk         Afbeeldingsresultaat voor cda waalwijk

Activiteiten bij mij in de buurt